top of page
Personuppgiftspolicy

Vår personuppgiftspolicy beskriver hur Karriärsteget Sverige AB, org.nr. 559248-3209) behandlar dina personuppgifter när du gör en intresseanmälan eller begär riktad information/marknadsföring från något av våra bolag.

När du lämnar ditt samtycke för behandling av personuppgifter, inkluderar detta ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, utbildning/kurs, och studieort/kommun. Dessa uppgifter behandlas av IT-system inom Karriärsteget Sverige AB

Genom att göra en intresseanmälan godkänner du att få information och marknadsföring om utbildningar eller tjänster, baserat på dina intressen. Du kan avprenumerera när som helst, antingen genom länkar i utskick eller genom att kontakta info@karriarsteget.se. Vi använder automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering för att skicka relevant marknadsföring och information.

Uppgifterna kan delas med plattformar som Meta och Google för att marknadsföra mot personer med liknande intressen. Uppgifter insamlade via Google, Facebook eller Instagram lagras i respektive plattforms system och anonymiseras/hashkrypteras för marknadsföring mot anpassade målgrupper.

Dina personuppgifter används för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig, inklusive att skicka kontaktuppgifter till de skolor/orter du visat intresse för och att tillhandahålla marknadsföring och andra meddelanden.

Vi kan dela dina uppgifter med dotterbolag inom koncernen och myndigheter enligt lagkrav, men aldrig med obehöriga tredje parter. Du har rätt att begära information om och korrigering av dina uppgifter samt att återkalla ditt samtycke. Uppgifterna lagras i tre år.

Kontakt: info@karriarsteget.se

Senast uppdaterad: 2024-01-25

bottom of page