top of page

Resurser för dig som

Arbetsgivare

Vi underlättar er rekryteringsprocess genom att guida från kompetensbehov till anställd. Genom Rusta och Matcha har vi en stor kandidatbank för optimal matchning. 

Image by LinkedIn Sales Solutions

Anställ med anställningsstöd

Anställningsstöd är den perfekta möjligheten för arbetsgivare som vill göra en positiv inverkan och samtidigt dra nytta av ekonomiskt stöd. Det är ett initiativ från Arbetsförmedlingen som riktar sig till arbetsgivare som väljer att anställa personer som varit borta från arbetsmarknaden en längre tid eller nyanlända i Sverige. Målet med anställningsstöd är att öppna upp nya möjligheter för fler individer att återvända till arbetslivet.

 

Arbetsförmedlingen erbjuder ekonomisk ersättning, exempelvis genom nystartsjobb eller lönebidrag. Det viktiga att notera är att anställningen fungerar som en helt vanlig anställning, oavsett om den är tillsvidare eller visstidsbegränsad, på heltid eller deltid. På Karriärsteget har vi ett antal deltagare som är berättigade till nystartsjobb. Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan stödja din verksamhet att anställa med anställningsstöd och samtidigt skapa meningsfulla arbetsmöjligheter.

Rekrytering

Att hitta rätt medarbetare för din organisation är avgörande, och vi på Karriärsteget är här för att göra den processen smidigare och mer framgångsrik för dig. Med vårt engagemang för att koppla samman kvalificerade kandidater med arbetsgivare som söker talang, tar vi hand om rekryteringsprocessen åt dig.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och krav. Vår expertis sträcker sig från att identifiera potentiella kandidater till att genomföra intervjuer och underlätta anställningsprocessen. Låt oss vara din strategiska partner i rekryteringsresan för att säkerställa att du hittar de mest kvalificerade och engagerade individerna för att stärka din organisation. Kontakta oss idag för att inleda samarbetet och ta nästa steg mot att bygga ett framgångsrikt team.

Skärmavbild 2024-01-31 kl. 20.58.17.png

Ge företaget försprånget 

Ta första steget mot rätt personal! Fyll i formuläret nedan för att boka ett möte där vi kartlägger hur vi går vidare tillsammans

bottom of page